Gemeente Stekene

Roland Van Campenhout - Roland 80

Kom en vier met ons de 80e verjaardag van levende legende Roland Van Campenhout, in een onvergetelijk solo-optreden die de diepste emoties en het pure vakmanschap van zijn muziek onthult. Stel je een avond voor waar blues, folk en rock samenkomen in zijn meest authentieke vorm. Met slechts zijn gitaar en zijn stem neemt hij je mee op een reis door zijn levenswerk, zijn passies en verh...

Wanneer

  • 25 oktober ’24 (vr)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 20,00 (65+ - 19,00 euro, -26 - 17,00 euro, vriendenpas - 17,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Reynaert - 4,00 euro)

Locatie

naam
Amelberga
adres
Polenlaan 469190 Stekene

Contact

Telefoon
03 790 03 71
Telefoon
037900371
e-mail
cultuur@stekene.be
e-mail
cultuur@stekene.be
website
https://www.stekene.be

Info

Kom en vier met ons de 80e verjaardag van levende legende Roland Van Campenhout, in een onvergetelijk solo-optreden die de diepste emoties en het pure vakmanschap van zijn muziek onthult.


Stel je een avond voor waar blues, folk en rock samenkomen in zijn meest authentieke vorm. Met slechts zijn gitaar en zijn stem neemt hij je mee op een reis door zijn levenswerk, zijn passies en verhalen. Deze muzikale reis overspant decennia en heeft generaties geïnspireerd.


Nu, op de respectabele leeftijd van 80 jaar, blijft Roland schitteren met zijn meesterlijke gitaarvaardigheid en ongeëvenaard talent. Mis deze intieme solo-uitvoering niet, want het is een eerbetoon aan een icoon, een viering van zijn rijke erfenis en een moment om samen te komen en te genieten van muziek die de ziel raakt.

Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP