Gemeente Stekene

Cultureel programma najaar 2024

Op zondag 8 september 2024 vliegen we er weer in! Dit najaar komen er weer enkele bekende artiesten langs zoals Martine Prenen, Sven Nys, Jan Van Looveren en vele anderen. Het volledige programma ontdek je al in dit bericht. De ticketverkoop start op zaterdag 31 augustus 2024 om 9 uur.

De digitale brochure vind je in de bijlage. Wil je toch graag een gedrukte brochure? Kom dan vanaf begin augustus gerust eentje ophalen in het gemeentehuis of het Infopunt Toerisme.

De ticketverkoop start op zaterdag 31 augustus 2024 om 9 uur. Je kan dan ook de gloednieuwe UiTPAS Reynaert en de Vriendenpas aankopen.

Die dag zijn er enkel tickets verkrijgbaar via de webwinkel of bij de dienst Cultuur in het gemeentehuis. Vooraf tickets reserveren is niet mogelijk.

Let op! Alle gemeentediensten werken enkel op afspraak, ook de dienst Cultuur. Een afspraak maken doe je minimum één dag op voorhand, telefonisch of via www.stekene.be/afspraak.

Vanaf maandag 2 september 2024 kan je ook tickets bestellen via E cultuur@stekene of T 03 790 03 71.

Nieuw! De QR-code van elk ticket wordt ingescand bij het binnenkomen van Amelberga. Breng dus zeker je ticket mee!

 

Nieuwe tarieven

Standaardtarief
65+

Ben je ouder dan 65 jaar, dan krijg je 1 euro korting op het standaardtarief

-26

Ben je nog geen 26 jaar, dan geniet ja van een korting van 3 euro op het standaardtarief

Vriendenpas

Ben je een fervente bezoeker van onze culturele voorstellingen? Koop dan je persoonlijke vriendenpas voor het seizoen najaar 2024 - voorjaar 2025 voor 10 euro.
Je krijgt dan een persoonlijke code in je mailbox waarmee je tickets kan aankopen met een korting van 3 euro op het standaardtarief.
Let op! De vriendenpas is persoonlijk en is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

UiTPAS Reynaert

Met deze spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport en vrije tijd spaar je een punt per UiTPAS-activiteit. Deze punten kan je dan omruilen voor leuke cadeaus, voordelen en kortingen. Punten sparen en omruilen kan je in elke UiTPAS-regio.

Heb je het financieel moeilijk? Misschien heb je dan recht op een UiTPAS met kansentarief. Hiermee geniet je van 80% korting op het standaardtarief.

op 09 augustus 2024
Ontwerp door CIBE communicatie - Ontwikkeling door LCP